خامه و سرشیر خواص شیر را ندارند

خامه و سرشیر خواص شیر را ندارند

 

یک کارشناس تغذیه گفت: ماست را می‌توان همراه هر نوع غذایی حتی غذای گوشتی مصرف کرد.

 

کاوه‌ای  افزود: هر چند کلسیم موجود در ماست ممکن است باآهن گوشت تداخل داشته باشد اما مشکل آفرین نیست.

 

وی اظهار کرد: افرادی که آنزیم هضم شیر نداشته و به قند آن حساسیت دارند و پس از مصرف شیر دچار دلدرد می‌شوند، می‌توانند شیر را با عسل، چای، کاکائو و … مخلوط کنند و اگر با این کار مشکلشان حل نشد به دنبال جایگزینی شیر با ماست باشند.

 

کاوه‌ای با بیان اینکه با جوشاندن شیر مواد مغذی آن از دست می رود، تصریح کرد: فقط کافی است شیر به نقطه جوش برسد و یک دقیقه در آن حالت بجوشد سپس بلافاصله شعله را خاموش کنید و شیر را به هم بزنید تا پروتئین‌هایش ته نشین نشود. کلسیم موجود در شیر نیز تحت تاثیر گرما قرار نمی گیرد.

 

وی تاکید کرد: افراد عادی باید حداقل روزانه دو لیوان و خانم‌های باردار بین سه تا چهار لیوان شیر مصرف کنند چرا که شیر و مواد لبنی شامل پنیر، کشک و دوغ تامین کننده کلسیم و پروتئین بدن هستند.

 

این کارشناس تغذیه خاطرنشان کرد: خامه و سرشیر خواص شیر را ندارد چون اینها چربی شیر هستند که جدا می‌شوند بنابراین نباید جایگزین شیر شوند.

 

وی توصیه کرد: بهتر است افراد از شیرهای کم چرب استفاده کنند.

 

                                                                                           آرزوی سلامتی برای همه مردم جهان