فستیوال غذاهای محلی – ششم آسمان و خلیج فارس

بچه های کلاس های ششم آسمان و خلیج فارس به تهیه ی انواع چاشنی ها و غذاهای محلی نظیر باقلا خورش ، ترشه تره ، میرزاقاسمی ، ترشه شامی، زیتون پرورده |، کباب ترش ، کشک بادمجان ، حلیم بادمجان و … فستیوال غذاهای محلی در کلاس خود برگزار کردند

آن ها با نوشتن دستور غذاها و خواندن آن ها در کلاس به گیاهان و سبزیجات محلی ، به کار رفته در غذاها اشاره کردند . این فعالیت که مربوط به درس 5 مطالعات اجتماعی بود ، مورد توجه زیاد فراگیران قرار گرفت .

[nggallery id=546]