18 فروردین (7 April ) روز جهانی بهداشت مبارک
شعار روز جهانی بهداشت 2015 :ایمنی موادغذایی
ایمنی مواد غذایی بطور فزاینده ای در حال جهانی شدن است و نیاز به تقویت سیستمهای ایمنی مواد غذایی بیش ازپیش درمیان کشورها مشهود است . به همین دلیل است که سازمان جهانی بهداشت شعار خود را در سال 2015 ترویج بهبود ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا بشقاب (سفره) قرارداده است
5 نکته کلیدی برای غذای سالم تر:
ایمنی مواد غذایی یک مسئولیت مشترک است. کاردرتمام طول زنجیره مواد غذایی از کشاورزان،تولیدکنندگان تا فروشندگان و مصرف کنندگان مهم است .
برای مثال پنج کلید برای ایمنی غذایی یک دستور العمل راهنما برای فروشندگان و مصرف کنندگان برای حمل و نقل و اماده کردن غذاست:
- کلید 1 :تمیز نگه داشتن
- کلید 2 :جدا نگه داشتن غذای خام و پخته
- کلید 3 :پختن کامل غذا
- کلید 4 :نگهداری در درجه حرارت ایمن مناسب
- کلید 5 :استفاده از آب ، مواد اولیه سالم
روز جهانی بهداشت در سال 2015 ، فرصتی است تا به کسانی که در بخشهای مختلف دولتی، تولیدکنندگان توزیع کنندگان، متخصصان بهداشت وسلامت دست اندرکارند، در مورد اهمیت ایمنی مواد غذایی و هر چیزی که میتواند در احساس امنیت و اعتماد به غذای بشقاب (سفره) نقش داشته باشد ، هشدار داده شود.
امروز مربی بهداشت مدرسه به همراه معاونت محترم تربیت بدنی و سلامت ، در رابطه با سازمان جهانی بهداشت و شعار روز بهداشت در سال 2015 (ایمنی مواد غذایی) و همچنین نکاتی که بر ایمنی مواد غذایی تاثیرگذار است ،برای دانش آموزان مطالبی را در سر صف عنوان نمودند که امید است دانش آموزان با فراگیری این مطالب در حفظ سلامت خود و خانواده ی خود تلاش مضاعفی نمایند.